top of page

GOOGLE ADS

Direct bovenaan in Google. Geef een extra boost aan je bedrijf en ontvang meer leads.

Online adverteren met Google Ads

Je hebt Google Ads beslist al eerder aan het werk gezien. Het zijn de zoekresultaten met het zwarte label "Advertentie" boven- en onderaan de Google zoekresultaten pagina.

Direct bovenaan in Google

Met Google Ads (voorheen bekend als AdWords) kan je bovenaan de zoekresultaten pagina staan en potentiële klanten rechtstreeks naar je website brengen via strategische en relevante advertenties. 

SEO versus SEA

Een hoge positie in Google kan je bekomen door zowel SEO als SEA strategieën. SEO ofwel zoekmachine optimalisatie is een gratis manier om je positie in Google te verbeteren en een lange termijn strategie. SEA ofwel zoekmachinemarketing is een betalende manier om onmiddellijk bovenaan de zoekresultaten pagina te staan en jouw bedrijf direct te promoten. De beste plaatsen op de zoekresultaten pagina zijn echter altijd voorbehouden zijn voor betalende advertenties. 

SEO optimalisatie
Google ads rapport

Ontvang meer leads met strategische advertenties

Bovenaan staan in Google levert je bedrijf meer leads en meer offertes op. Maar niet zomaar alle advertenties scoren even goed! Het is belangrijk om een uitgebreid zoekwoorden onderzoek te doen en de juiste advertenties te schrijven voor de juiste diensten. Als gespecialiseerd marketing bureau weten wij hoe we strategische advertenties moeten schrijven op maat voor jouw bedrijf.

Betaal per klik

Je betaalt alleen als er iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt en naar je website wordt gebracht. 

Flexibele looptermijn

Wij geloven dat onze marketing campagnes onmiddellijk hun meerwaarde moeten kunnen bewijzen en werken daarom zonder verplichte looptermijn. Je kiest zelf hoelang je advertenties lopen.

Meer bezoekers naar je website brengen?

Heb je al eens gedacht aan SEO ofwel zoekmachine optimalisatie? Of uitblinken in Google met een eigen bedrijfspagina? Wij helpen je graag verder.

SEO

Zorg dat je website goed gevonden wordt met SEO ofwel zoekmachine optimalisatie.

Google bedrijfspagina

Google bedrijfspagina met al je bedrijfsinformatie en eigen fotomateriaal.

Google ads gids

Google Ads: onze stap-per-stap gids voor beginners

Google Analytics is een ongelooflijk krachtige bron van kennis. Met dit platform leert je alles over de prestaties, bezoekers en het onbenutte potentieel van je website. In onze inleidende gids behandelen we alles over het gebruik van Google Analytics, van wat het is, tot welke gegevens het bevat en meer.

Meer aanvragen creëren voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

bottom of page