top of page

GRAFISCH ONTWERP

Logo en huisstijl, visitekaartjes met een blijvende indruk en knap brochure werk.

Logo en huisstijl

Een sterk logo dat je bedrijfsfilosofie vertegenwoordigt en voor een herkenbare indentiteit van je bedrijf zorgt. Wij vertalen jouw bedrijfsfilosofie in kleuren, lettertype en vormen en zorgen voor een samenhangende huisstijl en met een krachtige boodschap. 

 

Onze ontwerpers zorgen voor een print klaar ontwerp en voorzien een complete brand kit met juiste bestand extensies. Indien gewenst bestellen wij het drukwerk rechtstreeks bij de drukker en staan we garant voor het eindresultaat.

Stationery_edited.jpg
Business%20Card%20Design_edited.jpg

Visitekaartjes met een blijvende indruk

Visitekaartjes die een blijvende indruk nalaten bij je klanten en prospects. Na je logo ontwerp gaan we aan de slag met een pakkend ontwerp voor je visitekaartje. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat zelfs de kleinste details de grootste aandacht krijgen. Je visitekaartjes bestellen we rechtstreeks bij de drukker en worden na enkele dagen al geleverd bij jouw bedrijf.

Brochure werk op maat

Brochure werk op maat van jouw bedrijf. Van een salespitch tot employer branding tot een nieuwe catalogus, wij creëren een straffe brochure die zijn doelgroep bereikt met de juiste opbouw en structuur, geheel conform je huisstijl en bedrijfswaarden. Je brochure bestellen we rechtstreeks bij de drukker voor het beste resultaat.

AEnB2UqlEbMIaqIGL-DRMnOPsPgtIgHkAOmi2P2G

Straffe branding voor jouw bedrijf nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

bottom of page