top of page
Levitating Objects

FAQ

Veelgestelde vragen die we vaak horen. Misschien staan de jouwe er ook wel tussen?

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt het om een website te laten maken?
  De oplevering van het gemiddelde website project ligt op +- 1 maand afhankelijk van het aantal feebackrondes en de wachttijden voor het aanleveren van informatie en content door de klant. De algemene structuur met het eerste ontwerp tonen we gemiddeld na 2 weken. Voor complexere websiteprojecten met unieke functionaliteiten (zoals een eigen software) kan de gemiddelde werktermijn oplopen met meerdere weken.
 • Hoeveel kost een website?
  Hoeveel een website kost is zeer afhankelijk van de omvang en de gewenste functionaliteiten. Het is een beetje zoals vragen: hoeveel kost een auto? Of, hoeveel kost een huis? Toch zijn er KMO pakketten die we als vaste prijzen kunnen voorstellen. Een populair KMO pakket als startbasis is voor een 5-pagina website en kost €3000 ex btw. Hierin is alles ingebrepen van A tot Z zoals SEO optimalisatie, mobiele website, verbinding met zoekmachines, enz. Een kleiner KMO pakket voor 1-2 uitgebreide pagina's bieden we aan vanaf €1500 ex btw. Omdat ieder project uniek is bespreken we graag wat je exact allemaal nodig hebt en welke website oplossing het beste bij je past. Naar offerte formulier »
 • Kan ik mijn website zelf beheren?
  Wij bieden de mogelijkheid om je website bij ons in beheer te laten of om alles zelf te beheren. Je kan je website dus zeker zelf beheren en eigen content updaten of toevoegen. Kies je voor een service contract met Weblab Studio, dan zorgen wij ervoor dat je webhosting, domeinnaam, SSL certificaat, verbinding met zoekmachines en website updates altijd in orde zijn!
 • Wat is er ingebrepen in jullie service contract?
  Domeinnaamregistratie en beheer SSL certificaat (https:// voor extra veiligheid) Webhosting pakket met onbeperkte bandbreedte op de servers van Google Webplatform updates en back-ups Zelf toegang tot alle functies van je website Support bij vragen en ondersteuning bij aanpassingen Maandelijkse pagina optimalisatie en uitbreidingen (optioneel) Bloggen en beheer van social media kanalen (optioneel) Beheer van marketing campagnes (optioneel)
bottom of page