top of page

WEBSITE LATEN MAKEN

Een website laten maken van A tot Z?

Je bent aan het juiste adres! 

Een website laten maken die niet alleen goed oogt maar ook meer aanvragen kan creëren? 

Een website laten maken op maat voor jouw bedrijf

Wij maken een moderne website voor jouw bedrijf dat prachtig oogt op alle beeldschermen en meer online aanvragen kan generen. Je website is niet alleen het uithangbord van je zaak, maar het moet je zaak ook helpen groeien.

website laten maken

Hoe doen we dat? 

Alles begint met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek informeren wij naar de waarden en normen van jouw bedrijf en vertalen wij dit naar jouw online verhaal.

 

Onze websites maken gebruik van responsief webdesign. Dit zorgt ervoor dat de website zich automatisch aanpast naar het beeldscherm van de gebruiker, of het nu een desktop computer, laptop, tablet of smartphone is. Je website ziet er fantastisch uit op eender welk beeldscherm!

Met een uitgebreide SEO-check controleren we of je website de juiste zoekwoorden heeft om goed gevonden te worden in zoekmachines en na een Google indexatie is je website onmiddellijk vindbaar in de zoekresultaten.

Website van A tot Z

Een moderne website die alle functionaliteiten heeft om je zaak online te doen draaien.

Responsief webdesign

Mobiel vriendelijk

Zoekmachineoptimalisatie

Onmiddellijk vindbaar in Google

Website analytics

Software integraties

Webdesign bureau Antwerpen
Website pakket
W%20-%20Responsief%20ontwerp_edited.png

Responsief webdesign

Responsief webdesign zorgt ervoor dat je website zich automatisch aanpast aan het beeldscherm van de gebruiker. Zo ziet je website er altijd fantastisch uit op eender welke computer, tablet of smartphone.

Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Meer dan 50% van het wereldwijde surfgedrag vindt plaats op een mobiel apparaat. Wij zetten daarom extra in op een mobiel vriendelijke website variant en die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is zonder onder te doen in het webdesign.

100% Mobiel vriendelijk

Onze mobiele websites zetten gebruiksvriendelijkheid vooraan en zorgen ervoor dat jouw bedrijf meer online aanvragen kan genereren via mobiele apparaten.

Meer aanvragen via mobiele apparaten

Geoptimaliseerd voor alle beeldschermen

Vergroot het bereik van je doelgroep

Snel bellen via mobiele apparaten

Geoptimaliseerde aanvraagformulieren

Analytics rapportage van mobiele bezoekers

Mobiel geoptimaliseerde website

Een website laten maken dat bezoekers omzet naar nieuwe klanten

Zet bezoekers om in nieuwe klanten met doelgericht webdesign. Een website moet er niet alleen gelikt uitzien als online uithangbord van je zaak, het moet ook meer klanten kunnen aantrekken en meer omzet kunnen genereren voor je bedrijf. Samen bepalen we welke doelen je wenst te bereiken met je website en vertalen wij dit naar een aantrekkelijk website ontwerp.

Webdesign dat aanzet tot actie 

Door je website gebruiksvriendelijk op te stellen met de nodige CTA (call-to-action) knoppen en formulieren zal je bezoekers kunnen aanzetten tot het nemen van acties op de juiste plek. CTA? CTA staat voor call-to-action en betekent eigenlijk de gebruiker aanzetten tot het nemen van een specifieke actie na het zien van bepaalde info op je website.

Uitproberen hoe zo'n CTA knop werkt? Of meer informatie over webdesign en hoe Weblab Studio je hierin kan helpen? 

Een straffe website laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

bottom of page