top of page

GOOGLE BEDRIJFSPAGINA

Google bedrijfspagina met al je bedrijfsinformatie en eigen fotomateriaal.

Verbeter je positie in de zoekresultaten van Google

Verbeter je positie in de zoekresultaten van Google met een eigen Google bedrijfspagina. Met een "Google mijn bedrijf" pagina kan je rechts bovenaan, naast de zoekresultaten staan met al jouw bedrijfsinformatie. 

 

Wij zorgen ervoor dat je bedrijfsgegevens correct ingesteld worden en dat je bedrijf met professionele foto's wordt weergegeven in de zoekresultaten. Door je bedrijf op Google te "claimen" zorgen we er voor dat alleen jij de totale controle hebt over je bedrijfspagina en je Google reviews kan beheren.

Google bedrijfspagina
Google mijn bedrijf pagina

Google Mijn Bedrijf profiel

Een Google mijn bedrijf profiel zorgt voor een hogere positie in de Google zoekresultaten en activeert jouw bedrijf bij lokale zoekopdrachten zoals: slotenmaker, tuincenter, autohandelaar, etc.

Indien juist ingesteld zal Google jouw bedrijf vermelden met een lokale kaartweergave.

Meer telefoongesprekken

Ontvang meer telefoongesprekken via de telefoonextensie van Google. Potentiële klanten kunnen je direct bellen via je Google bedrijfspagina.

Sneller gevonden worden

Word sneller gevonden met een prominente positie in de zoekresultaten. Je Google bedrijfsprofiel wordt geactiveerd met je bedrijfsnaam en met lokale zoekopdrachten.

Google maps vermelding

Zet je bedrijf letterlijk op de kaart. Wij zorgen ervoor dat je met de juiste bedrijfsinformatie correct wordt weergegeven in Google maps.

Nog meer opvallen in zoekmachines?

Heb je al eens gedacht aan betalend adverteren in Google? Of uitblinken in Google met een eigen bedrijfspagina? Wij helpen je graag verder.

Google Ads

Direct bovenaan in Google. Geef een extra boost aan je bedrijf en ontvang meer leads.

Fotografie

Professionele foto's die de juiste sfeer en stijl uitstralen op je website en bedrijfspagina.

Meer opvallen met jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

bottom of page