top of page
Winkel Bord

ONLINE MARKETING

Online marketing met een doelgerichte strategie. Geef een boost aan je bedrijf en ontvang meer leads.

Online marketing met resultaat

Google Ads campagnes

Je hebt Google Ads beslist al eerder aan het werk gezien. Het zijn de zoekresultaten met het zwarte label "Advertentie" boven- en onderaan de Google zoekresultaten pagina.

Direct bovenaan in Google

Met Google Ads (voorheen bekend als AdWords) kan je bovenaan de zoekresultaten pagina staan en potentiële klanten rechtstreeks naar je website brengen via strategische en relevante advertenties. 

SEO versus SEA

Een hoge positie in Google kan je bekomen door zowel SEO als SEA strategieën. SEO ofwel zoekmachine optimalisatie is een gratis manier om je positie in Google te verbeteren en een lange termijn strategie. SEA ofwel zoekmachinemarketing is een betalende manier om onmiddellijk bovenaan de zoekresultaten pagina te staan en jouw bedrijf direct te promoten. De beste plaatsen op de zoekresultaten pagina zijn echter altijd voorbehouden zijn voor betalende advertenties. 

SEO optimalisatie
responsieve e-mailcampagne

E-mailmarketing campagnes

Of de gebruiker je e-mailcampagne op een vast apparaat bekijkt of op zijn telefoon maakt niet uit, het design past zich automatisch aan naar het beeldscherm en zorgt ervoor dat de boodschap duidelijk overkomt.

Duidelijke rapportage

Ons rapport geeft duidelijkheid over het aantal geopende e-mails, het aantal gebruikers dat doorklikte vanop je e-mail (CTR), het aantal conversies en de bounce rate. Klinkt dit allemaal wat te technisch? Maak een afspraak en wij leggen het je haarfijn uit.

Nog meer leads genereren voor je bedrijf?

Heb je al eens gedacht aan SEO ofwel zoekmachine optimalisatie? Of uitblinken in Google met een eigen bedrijfspagina? Wij helpen je graag verder.

SEO

Zorg dat je website goed gevonden wordt met SEO ofwel zoekmachine optimalisatie.

Google bedrijfspagina

Google bedrijfspagina met al je bedrijfsinformatie en eigen fotomateriaal.

Straffe marketing nodig voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

bottom of page