top of page

E-MAILMARKETING

Trigger je klanten en prospects met persoonlijke en relevante e-mailmarketing.

Straffe content, persoonlijke e-mailmarketing

De social media jungle biedt een onweerlegbaar aandeel in het verwerven van nieuwe klanten, maar e-mailmarketing is nog altijd springlevend! Met straffe content informeren wij je doelgroep, met persoonlijke berichten zetten we aan tot actie. We bepalen samen wat je wenst te bereiken met je e-mailcampagnes: Meer verkoop? Meer betrokkenheid? Meer website bezoeken? Wij zetten onze tanden er in en gaan voor resultaat.

Woman%20on%20Computer_edited.jpg
responsieve e-mailcampagne

Modern responsief design

Of de gebruiker je e-mailcampagne op een vast apparaat bekijkt of op zijn telefoon maakt niet uit, het design past zich automatisch aan naar het beeldscherm en zorgt ervoor dat de boodschap duidelijk overkomt.

Duidelijke rapportage

Ons rapport geeft duidelijkheid over het aantal geopende e-mails, het aantal gebruikers dat doorklikte vanop je e-mail (CTR), het aantal conversies en de bounce rate. Klinkt dit allemaal wat te technisch? Maak een afspraak en wij leggen het je haarfijn uit.

Nog meer leads genereren voor je bedrijf?

Heb je al eens gedacht aan betalend adverteren in Google? Of je social media kanalen laten beheren door een social media wizard? Wij helpen je graag verder.

Google Ads

Direct bovenaan in Google. Geef een extra boost aan je bedrijf en ontvang meer leads.

Social media

Beheer en optimalisatie van je social media kanalen met relevante updates.

Straffe e-mailmarketing nodig voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

bottom of page