Tips voor een website laten maken


Bij een website laten maken komt veel kijken. Deze moet niet alleen mooi ogen maar ook functioneel en goed vindbaar zijn. Bij Weblab Studio zorgen we er steeds voor dat je nieuwe website voldoet aan de laatste ontwerp standaard en maken we gebruik van een responsief ontwerp. Hierdoor past je website zich automatisch aan naar het beeldscherm van de gebruiker en ziet deze er altijd super uit.


Meer dan 50% van het surfgedrag gebeurd anno 2019 op een mobiel apparaat. Het belang van een aparte mobiele website was nog nooit zo belangrijk en is daarom ook standaard inbegrepen bij onze website formules.


Nadat je ontwerp op punt is gaan we aan de slag met je SEO's. SEO staat voor Search Engine Optimization en zoals het woord zelf zegt werken we hier aan de optimalisatie van je website voor zoekmachines zoals Google.


Alle webpagina's worden ook correct geïndexeerd met Google zodat je nadien meteen te vinden bent.

Bij een niet geïndexeerde website kan het tot 3 maanden duren voordat deze te vinden is in Google, je indexering speelt dus een cruciale rol voor een vliegende start!


Tot slot garanderen wij de laatste CSS (Cascading Style Sheets) standaard. Hiermee krijg je pixel-perfecte kwaliteit tegen een turbo laadsnelheid. Je website zal prachtige afbeeldingen laden in een turbo snelheid.


Meer info voor een succesvolle website en vliegende start?

Neem contact met ons op voor een gratis website strategie! In deze sessie bepalen we samen je doelen en stellen we een strategie op voor je online succes.