Mobiele website: onmisbaar in 2019

Meer dan 50% van het surfgedrag gebeurt wereldwijd op een mobiel apparaat.

Durft u meer als 50% van u website bezoekers te mislopen?

Mobiele website gif

Waarom een afzonderlijk mobiele website?


Een mobiele website is een afzonderlijke website speciaal ontworpen voor mobiele apparaten. De software herkent het type apparaat en zal de gebruiker de juiste website laten laden.


Nu meer als 50% van het surfgedrag vandaag de dag vanop mobiele apparaten gebeurt is een mobiele website onmisbaar. Website bezoekers bepalen in minder als 2 seconden of een website relevant is voor hun zoekopdracht.


Onze mobiele websites zijn speciaal ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn voor gsm-toestellen en kleine tablets. Ook de inhoud van de website is aangepast om de laadsnelheid te verbeteren en de gebruiker niet te overladen met te veel gegevens. Keep it clean!


Door gebruik te maken van de nieuwste standaarden in CSS (Cascading Style Sheets), wordt je mobiele website getoond in een heldere kwaliteit en pixel-perfecte definitie - alles met behoud van een supersnelle laadtijd!


Zorg er voor dat je mobiele surfers kan triggeren. Weblab Studio ontwerpt standaard een mobiele website voor ieder website project, zonder extra kosten. Contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek.